äntligen hemma..

den 8 augusti (tre dagar efter beräknad födsel) skrevs vi ut från Neonatal i jönköping o åkte hem till Gislaved.
VI har nu en familj på riktigt, med alla dess bestyr plus lite mediciner, men allt funkar som det ska. O vi alla mår prima.
Bara efter nån dag hemma så kändes neonatal som något man bara har hört talas om. Det fanns liksom inte.
Kan inte fatta att vi varit på sjukhus i nästan exakt 4 månader
Men nu är vi hemma, precis som det ska va.
Vi är mamma o pappa.
Skillnad. kan inte riktigt fatta att det är samma bebis.. ;)
Han väger nu över 4,5 kg.
/Manda

Prematurer är Superhjältar

Kan knappt vänta.
Om allt går som det ska med Ville o han mår bra så är vi hemma kanske nån gång nästa vecka. O jag är då äntligen mamma ledig för vi slipper hemvård o blir utskrivna helt.
Helt otroligt.
Han är född den 11 april i vecka 23+2, o den 5 augusti var han beräknad vilket va igår. O innan hans "födelse datum" va han utan både sond o syrgas. Kan inte fatta att det gått så bra för honom.
Han fick sitt tre månaders vaccin i onsdags o blev ganska dålig av den vilket resulterade till en massa svaj, kräkningar o lite feber, men jag tror allt att han är på bättringsvägen nu. Vi tog ett crp på honom alltså ett infektionsprov i fredags o det visade 49 o ska ligga under 10, gjorde ett till i morse o då visade det 20 så hopaps att det fortsätter neråt. Läkarn tror att det är vaccinet som spökar, för annas mår han ganska bra, lite trött o så bara.
Bytt mat på honom har vi oxå gjort o den smakar lite konstigt tycker han men den ska va bra för hans mage.
Ögon undersökning på måndag. Hoppas på att det snart är slut med dom. Sist såg ögonen jätte fina ut, höger öga ser man knappt några förändringar på längre för ögat har växt till sig så bra o väntar är på väg åt samma håll. Håller tummarna, lär inte bli nån operation iaf.
Igår vägde han 3897 gram o är 49 cm lång. Han har växt helt enligt sin kurva.
I torsdags åkte underbara familjen Kronehäll hem. trevligt för dom, mindre trevligt för oss. Fy vad jag saknar dom, men klart att vi ska ses igen.
Ska verkligen försöka skriva lite oftare, har fått många klagomål ;-)
Nu bilder..
Ville o neo kompisen Frans.
Ville o Frans
Ville o Frans
Ville o Frans
Ville o Frans
/Manda

RSS 2.0