men ååh

missade att publicera mitt ihopsnickrade foto collage på de tre porträtten. haha. nu då



Sep. 19, 2013

Satt precis o läste igenom min blogg om tiden på sjukhuset med Max. Man läste o kände igen. Men det känns som bortblåst i huvudet. Det är märkligt hur vi fungerar. ..

Båda pojkarna sover o jag slö tittar på idol som jag inte har följt så har ju inte riktigt koll, men går inte mkt annat bra så det funkar. O så vaknar nog Max snart o är sugen på lite kvällsmat o mys i soffan för att sedan somna igen.

Igår var det fotografering på Villes förskola. Detta är resultatet.


Kommunikation

Alla vet att kommunikation är viktigt.
Men ibland undrar man hur folk tänker.
När man bara bestämmer sig för sitt egna och vägrar lyssna på vad andra har att säga.

Ja jag säger då det.







regn och åter regn..

Nu har hösten verkligen anfallit. Höstrusk.
Älskar hösten, men ibland överdriver regnet. Som idag, hade gärna tagit barnen o gått upp till öppna förskolan. Men är inte sugen på att gå den biten i detta väder o Kribbe tog bilen till jobbet imorse. Så vi får försöka underhålla hos här hemma.

Har lite träningsvärk igår från Pilates. Så jag tänkte ta och skaka loss till lite Zumba sen när barnen sover. Om jag nu lyckas få dom till att sova samtidigt. Senare idag står bodystep på schemat. Och blir ni träningsvärken värre så blir det riktigt tufft. Men jag ska göra det ändå.

Sitter fortfarande och väntar på kallelse för 6 månaders koll på neo för Max. Vi skulle diskutera han lilla hjärtfel för vi har en del frågor. Och ringa vill jag inte göra ännu. För brevet med kallelsen är kanske påväg.

Snart höst

Hösten närmar sig med stormsteg. Idag har vi tagit det ganska lugnt jag o Max. Vi lämnade Ville på dagis som vanligt vid nio o gick sedan hem direkt eftersom vädret kändes så ostadigt. Medans Max tog sig en lur så gick jag runt o bara plockade lite.

Snart har vi en ny granne som flyttar in här i källaren. Kära Skalman tar över den Lilla lgh efter min syster. Kan inte låta bli att skratta lite för mig själv när jag tänker på vår andra kära granne :-P

Sep. 03, 2013

Jag säger då de..

RSS 2.0