Ville

Sitter just nu med jobbig hicka, suck.
Igår va vi i Jönköping på neomattagningen med Ville som fick sen tredje synagis spruta.
Det va även dags för för läkarkontroll. Läkarn kollade syn, hörsel o motorik osv. Han gick igenom besiktningen o läkarn var mer än nöjd. Dom va alla nästan förvånade. Han är ju ändå född i v23+2, så jag kan på ett sätt förstå dom, men på ett sätt inte. Han är ju bara våran Ville, inget annat. För oss är han knappt prematur.
Visst han är ju inte som en tio månaders bebis utan som en 6 mån. Precis som han skulle varit om han hade väntat till augusti. Längd o vikt ligger precis under medel så han följer sina kurvor som han ska. Vi vet förresten oxå att Ville inte har eller kommer få någon grav hjärnskada, sen vet man ju inte ifall han kanske får nån sorts koncentrationssvårighet eller så..
När vi va klara på neo så skulle bort en sväng till a6. Jag o min lillebror gick med Ville bort dit. Kändes lite konstigt att promenara på sjukhusområdet, men attans va skönt det va. Det va banne mig vår i jönköping. Hade vårjacka o inga vantar eller mössa o solglasögon på. Härligt.
Just nu ligger Ville o tar sig en liten nap :-) o jag tar o tittar på ett avsnitt av greys anatomy.
/Manda

2012-02-12

Det börjar närma sig födelsedagar. Nu i februari fyller Kribbe 25 o om två månader blir Ville 1 år. Känns helt sjukt, va fort allt går. 110411... I april när Våren kommer ska va ta oss en tripp till Linköping. Promenera i stan o trädgårdsföreningen som vi gjorde då ett år tidigare. Men denna gången kan vi gå där med våran Villeman.
Denna vecka är vi alla tre förkylda här hemma. För Ville har det varit lite jobbigt med tuff hosta snor o febertoppar. I måndagskväll låg den på över 40 grader. Stackarn. Så i fredags fick han betapred o två adrenalin inhallationer. O så han har ätit väldigt dåligt, men allt verkar vara på bättringsväg nu.
Nu är det fart i vändningarna för Ville. Rullar runt för fullt, höger vänster, rygg mage, mage rygg. rätt som det är ligger han utanför mattan på golvet. Hehe..
Lite bilder från dom senaste veckorna..
En härlig söndagspromenad
Här hade han 39,6 graders feber men kunde ändå få till ett flin, älskade unge!
/Manda

RSS 2.0