farssan skriver av sig lite!

tjena allihopa.
igår kväll tog vi en kvällspromenad upp till vår lille Ville, och enligt läkarna och sjuksköterskorna var allt i sin ordning och han är jätte duktig.
dom ökar på hans matdosering var 12e timme kl 13:00 och 01:00 och nu när han får såpass mycket mat i sig så har dom tagit bort droppet han hade med näring, vilket känns skönt eftersom då blir de en slang mindre för honom.

idag på morgonen gick vi en morgonpromenad upp till honom, och då hade han ganska precis slutat sola och han låg inbäddad o fin i sin kuvös.
eftersom hans hud har blivit så pass bra nu efter en vecka så har dom kunnat sänka luftfuktigheten från 85% till 70% och då ser man även in i kuvösen betydligt lättare utan att behöva torka av insidan hela tiden.
dom hade även gjort ett UL på hjärnan igår för att ha ett färskt resultat ifall dom måste börja behandla duktusen, och enligt läkaren så såg att bra ut på det men dom skulle få ett skriftligt svar från rönten specialisterna under dagen idag.

det som stod på schemat för dagen var att han dom kommer ta bort slangen som går in via naveln och istället sätta den i handen.

och nu ska vi ta en dagspromenad och vara med och hjälpa till att byta "blöja" samt bädda rent åt honom.

det var allt för denna gången kommer nog mer info senare.

//stolte Pappa Kribbe


Kommentarer
Postat av: Mamma manda

<3

2011-04-19 @ 13:27:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0