Villeman..

Som ni redan vet har det varit en super bra dag.
  Klockan 11 promenarade vi upp till Villeman o där mötte vi upp kuratorn som fått deligation av socialkontoret hemma så att kribbe kunde skriva på för faderskapet, så nu är det gjort. Skönt. Sen fick Ville sin medicin för att stänga kärlet/gången i hjärtat som av läkarna kallas duktus. Tre doser av den sen ska det förhoppningsvis vara klart. :). Nu skulle Ville äntligen få komma ut till mig. Men först lite förberedelser så som att buta blöja, o idag va det Kribbes första, o Villeman hade laddat rejält, hehe. Men det gick såklart bra, Villes pappa är duktig han med. Det va lite läskigt när dom skulle lyfta ur honom ur kuvösen då dom måste koppla bort respiratorn o så, men det gick snabbt o smidigt o nu låg han där på mit bröst o suttade gott på sin lilla napp älskade lilla barn, som växer som bara den, 810 g vägde han idag, 100 g på tre dagar :D. Det va verkligen häftigt, för så fort han låg till rätta på mitt bröst blev han så lugn, o hela tisen fick dom sänka syrgasen i respiratorn, helt otroligt att han andas så mkt bättre av att bara ligga på mitt bröst, höra mina hjärtslag o känna min doft. Det är svårt att beskriva den känslan, men underbart va det. Nästa gång är det pappas tur, redan imon om dom inte ska pyssla med annat på honom, allt beror på hur mkt han orkar. det är ju inte jobbigt för honom att ligga där på bröstet o mysa, utan lyten in o ur kuvösen. Men han är stark pojken vår. <3
  Såg en annan liten bebis nyss när vi gick därifrån, liten men stor jämfört med Ville, kan inte fatta han han ska bli stor han med.
  Vi åkte en sväng till Maxi o köpte ett JÄTTE påskägg med godis, härligt! Annars har vi inte gjort mkt idag. Blev hamburgare till lunch idag, ja, vi gjorde dom själva faktiskt :). Gott.
  Vi har lånat var sitt nintendo DS o super mario så lär väl bli lite spel ikväll, o vid tio en sväng till Ville o säga god natt, sen blir det sängen förr oss med. Imon har jag bestämt att vi ska städa i vårat rum, så att här är rent o snyggt när familjerna kommer i helgen.
  Här är lite bilder från dagen.


Här kollar vi temp.


Första bajs blöjan för pappa :)






Äntligen <3


Villes första napp o blöja.. (OBS, blöjan är såklart inte använd :). )

Fick förresten våra fina Prematurband idag som mamma beställt till oss, jätte fina. Tack mamma!

/Manda

Kommentarer
Postat av: fian

Måste vart en underbar känsla & äntligen få hålla lillkillen :)

2011-04-21 @ 20:48:57
URL: http://rosaconverse.devote.se
Postat av: Villes mamma

O ja, det var det.. :)

2011-04-21 @ 20:54:30
Postat av: Villes mamma

O ja, det var det.. :)

2011-04-21 @ 20:54:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0