fy fan..

KommentarTid
Anonym om BPD och ROP..:
Fett äckligt sär unge
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 90.129.22.162
11 December, 16:58
Detta fick jag idag. Fy fan säger jag bara.
Vilka ungar det finns. Hoppas verkligen att det va en riktig snorunge som skrivit detta för att han/hon inte vet bättre.
För är det en vuxen så finns det inga ord. Fy fan va arg man blir på sånt här fastän man egentligen inte ska bry sig om såna helt meninsgslösa kommentarer. O det finns såna fegisar som skriver det o inte skriver vem det är osv. Suck suck suck. Jag tar inte åt mig men jag lägger ändå upp det här för att ni ska få se vem som är vem egentligen..
Idag har vi varit hos Villes mummi o ukki o ätit middag, på plats fanns även Farbror Toni med familjen Lisa o kusin Joel, o så faster Janina. Gott o trevligt o roligt o allt det där.
Ville är super gnällig, sover dåligt, rastlös o bits, hoppas verkligen att det är en tand o att det är över snart, inte bara för att de är jobbigt för oss, måste va jätte jobbigt för Ville. Stackars liten.
Nu snart blir det lite mys innan den stora åker o jobbar. Åh vad jag önskar att han alltid kunde va hemma, men det går ju inte. :)
/Manda

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ogilla starkt hur kan man skriva något sådant om en bebis!!! Ibland undrar man hur en del tänker eller om de gör det överhuvudtaget!!

Kram på er

2011-12-12 @ 18:19:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0