CPAP eller inte..

För ett litet tag sen började vi då o då att ta av CPAPen.. Vi började med en halv timma, sen en timma, sen en timma gånger två osv. Imon testar vi om det går hela dagen o att han då bara har den på nätterna.. Vi får se, men hittils med fyra timmar gånger två går det skit bra, o han bråkar rejält när CPAPen är på.
Eftersom han så ofta är ur CPAPen så får han vara med oss inne på vårat rum, känns helt weird.. Men så fantastiskt..
I fredags vägde han 2902 gram så imon antar vi att han passerat 3000. Imon är han dessutom tre månader, tiden går fort. Trotts det så lämnar vi honom själv imon med sjuksköterskor o anant för att bege oss hemåt, men bara över dagen för att göra iordning lite i hans rum.. :-)
Magen krånglar fortfarande på stackarn men vi hoppas att det blir bättre nu då han vart annat mål äter på flaska (10 gram o resten på sonden till o börja med). När man får mat i munnen o sväljer o maten går den rätta vägen så frigörs enzymer o annat bra som hjälper tarmarna. Allt i kroppen hänger ju ihop så att få mat genom sond direkt till magen är ju inte naturligt..
Min mamma va här i lördags o fick för första gången hålla i Ville o dessutom byta blöja. Så nu är hon mormor på riktigt. Efter mysstunden va vi på piren o käkade. Tack för maten Tommy :-)
I fredags var jag o fixade min Ville tatto, blev nöjd som tusan :-).
Ne, har inte jätte mkt mer att skriva om, blir bilder resten ist, en bild säger mer än tusen ord..
/Manda

Kommentarer
Postat av: Sofia

Åh, vilken fin liten kille ni har :)

2011-07-12 @ 12:49:00
URL: http://sooph.devote.se
Postat av: Tiina Paananen

Så fin han är eran lilla Ville :)

2011-07-14 @ 21:34:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0