Vecka 35..

Igår lördag klev Ville in i vecka 35, stora killen nu..
Han är otroligt pigg o go. Trotts det va hans HB (blodvärde) lågt o han fick igår en skvätt blod extra.
Gissa om han va pigg efter det. Hahaha. ligger inte still för fem öre. Men bra saker gjorde det där blodet med.
Från o till innan blosdet har han varit helt utan syrgas, men inte så ofta. Men från o med igår kväll runt midnatt tills nu är han helt utan syrgas i sin CPAP. När han inte har den på sig så får han en skvätt från sin tratt :D.
Igår skulle Ville mysa med sin mormor, men mormor kände sig inte riktigt kry så vi hoppade det o spenderade dagen på a6 o IKEA isället. Fick med mig en del från IKEA.. Sänghimmel, lampa, skötbords madrass o överdrag.. Ja det mesta va till Ville.. Han även idag beställt ett baby gym men Mumin till honom. Jag är helt galen i mumin :P.
Har ingen daglig vikt på Ville nu eftersom han bara vägs tre gånger i veckan, men senaste vikten låg på 2630 gram nånting tror jag, o han är 44 cm lång. Kan verkligen inte fatta att han varit så liten som 29 cm o 696 gram.
Det går inte att fatta..
Ville mår alltså helt kanon faktiskt..
Jag själv börjar faktiskt oxå må bättre o bättre, minst en promenad varje dag så har köpt mig ett par reebok esay tones (goretex) för ett riktigt bra pris :). riktigt sköna att gå i :D.
Har oxå köpt et par zon terapi tofflor som jag går runt i har inne, oxå riktigt sköna :D.
Kände att jag va värd dessa skor faktiskt ;).
Just nu myser Ville med sin pappa, o det tror jag är bland det bästa Ville vet, han somnar som en stock på en gång.
Jag har ätit lite kvällsmat bestående av juice o gröt som egentligen är frukost, men men ;).
Kan inte fatta att vi faktiskt snart är hemma. Om ca en o en halv månad, mitt nuvarande mål är 19 augusti, men vi får se.
Sista bilderna på magen från graviditeten, kan inte riktigt fatta att du inte finns kvar där inne, utan att du ligger i min famn nu istället, kommer på mig ibland när jag klappar på magen att den faktiskt är tom nu, men hjärtat mitt o andra sidan är helt smockfull.. med kärlek <3
/Manda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0