Torsdag..

Har en liten hemma som nu varit förkyld i en och en halv vecka.. Stackarn, men han verkar klara det bra.. Förra veckan va vi uppe på barn medicin o han fick en liten dos betapred o en inhalation med adrenalin. O jag vet faktiskt inte vad det skulle va bra för.. haha. O med oss hem fick vi slemlösande hostmedicin.
I måndags förra veckan så va vi på neo besök.. Han hade då gått ner igen.. blää. O dom kunde inte heller hitta nån förklaring till att han inte vill äta.. Men vi bestämde oss för att testa att börja med spiro vätskedrivande igen. Tvåkapslar om dagen, detta för att han kanske samlat på sig lite vätska i lungorna. O antingen var det de som gjorde att han inte ville äta, eller så va det förkyldningen som kanske legat latent i kroppen o äntligen brutit ut, eller för att vi nu har fått bra o varierade mat rutiner..
Morgon: Gröt med päron pure.
Förmiddag: Ersättning
Lunch: Rotfrukstpure
Kväll: Ersättning
Sen kväll: Välling.
O han äter fulla portioner nästan varje gång. Så nu hoppas vi på viktuppgång när vi idag ska upp till bvc.
Dopet börjar närma sig, o jag börjar bli nervös.. Man vill ju att det ska vara helt perfekt. Haha. Igår Köpte jag den fina dopklänningen som han ska ha. Gästlistan är klar. Så nästa vecka blir det att handla o fixa o dona. Men det ska bli kul.. :-)
Hde min fina syster här i söndags o måndags. Vi åt mat tittade på film och tjatade långt in på natten. PÅ måndagen gick vi o fikade på Linnea. Mys. Ville är väldigt förtjust i sin moster :-)
Nehe nu blir det att fixa här hemma o sedan bege sig ut på stan o bvc..
/Manda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0