23+6

Nervös inför morgondagens kontroll i vanlig ordning.. Jag har väl egentligen mått som innan.. Bara mer det som liknar mensvärk, vilket såklart inte behöver va konstigt dessa veckor. jaja...



Fick samtal från dagis idag, Villeman hade inte riktigt varit sig själv idag. Han hade visst feber så fick ringa Kribbe som fick vabba. Stackars liten, men vi undrade just när de första dagis basiluskerna skulle få fatt i honom. Än så länge vara lite feber som gör honom lite extra trött o grinig, men också ganska mysig :-P.




Va upp på försäkringskassan för att kolla så allt ligger rätt till. Det gjorde det ju inte. Efter ett sjukintyg från läkaren behöver jag också själv sjukanmäla mig o sedan göra en ansökan om sjukpenning. SUCK!!!
O inte lite krångel heller. Trotts att dom har alla mina uppgifter som finns så måste jag lägga till mina arbetsgivare igen. Dom har bara plats för tre o jag hade fyra.
SUCK!!!
Inte nog med det så verkar försäkringskassan missat att bland den vanligaste arbetsformen är Vikarie, vilket gjorde det svårt när man va tvungen att ange ordinarie tid i %. Så fick ringa f-kassan o fråga hur *** jag skulle göra där.. Ja, det visste ju inte hon heller. Jaja.. Skrev 100% på alla o förklarade i.övrigt rutan, där jag även fick skriva in den fjärde arbetsgivaren. Omg.
Jaja, nu hoppas jag verkligen att allt är i sin ordning för just nu lever jag på mina sista två veckor som mammaledig.




Kollade in en lägenhet idag med, skulle kunna bo där tror jag :-).




tja!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0