Kontroller

Torsdags förra veckan stod 2 års (korrigerad) kontroll på schemat för Ville. Så vi lämnade lillebror hos mummi o åkte bara vi två till Jönköping o Ryhov. Framme på Sjukhuset blev det lyx mellanmål i form av en japp o en mer. Ville älskar så choklad. ;-). Sen traskade vi ner till Neonatal mottagningen. Allt gick bra o Läkaren va mer än nöjd o fortfarande så förundrad över hur det absolut inte märks eller syns att Ville föddes precis på gränsen till att klara sig. O jag förundras också när jag tänker på det. Men men. Planen för Ville nu är en kontroll om 1-2 år. O sedan 5,5 år o du även en psykologisk undersökning. Lite läskigt men oavsett så kommer allt bli bra :-).
Klara på sjukhuset så åkte vi o tittade i affärer o åt på Max. Vilken härlig dag vi hade. Uppskattar verkligen de där stunderna Vi hade så mysigt.




På fredag nästa vecka är det Max tur. Synd att de inte lyckades synka deras besök. Men så är det. För Max del är det då 6 månaders (korrigerad) kontroll o så ska vi få veta mer om Max lilla hjärta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0